Projektör med kundkontakt till SUNROOF

SUNROOF är idag i kraftig expansion och behöver just nu fler drivna personer i teamet. Vi har en platt organisation med högt till tak där nytänkande och drivkraft får möjlighet att växa.

Beskrivning av arbetsuppgifter

Du kommer ha mycket kundkontakt, skapa erbjudanden, kalkylera på offerter enligt kundens efterfrågan och hjälpa till att guida kunden till den bästa lösningen. Du kommer agera projektledare för byggnationer stora som små, och hjälpa våra projektörer i projekteringsfasen. Du kommer även hjälpa till att hålla i utbildningar och föredrag för åhörare; kommuner, arkitektbyråer byggföretag, takläggare och övriga samarbetspartner inom byggindustrin. Din arbetsort är Göteborg (Nordstan) men resor kommer förekomma främst i Sverige men internationella projekt förekommer.

Som person

är du trevlig och öppen. Du bör ha en serviceminded inställning och uppskattar att hålla föredrag. Stort driv och intresse av byggkonstruktion, energiteknik, förnyelsebar energi eller elkraftteknik.

Bakgrund

från Byggindustrin är meriterande, gärna från arbetsledning eller som projektingenjör. Lämpliga utbildningar kan vara BIM-projektör, CAD-konstruktör, El- och eller energiteknisk utbildning, utbildning inom Bygg. Eller så har du arbetat fysiskt med takläggning eller annat inom byggsektorn och är redo att ta nästa steg.

Meriterande men inte krav

  • Autodesk Revit
  • God kunskap i att arbeta med kalkylark
  • System Advisory Model
  • AutoCAD
  • Projektledning
  • Praktiskt arbete inom takläggning eller annat inom byggsektorn

 

Maila din ansökan till: 

rekrytering@sunroof.se

Vänligen ange följande  i ämnesraden: ANSÖKAN – Projektör med kundkontakt – “DITT NAMN”